Hämta och installera Kaspersky Password Manager

Expandera alla | Dölj alla

Du kan ladda ner Kaspersky Password Manager från My Kaspersky eller från Kasperskys webbplats.

Ladda ner Kaspersky Password Manager till datorn

Om du använder några program från Kaspersky för hemmabruk kan de be dig att installera Kaspersky Password Manager. Om du accepterar kommer Kaspersky Password Managers installationsfil att laddas ned och köras automatiskt.

Installera Kaspersky Password Manager på datorn

Om din installationsfil är döpt kpm_local.exe, kan du installera den engelska versionen av Kaspersky Password Manager i tyst läge från kommandotolken.

Öppna och läs noggrant igenom licensavtalet för slutanvändare innan du installerar programmet.

Installera Kaspersky Password Manager i tyst läge från kommandotolken

När du uppdaterar kan det inträffa att vissa Kaspersky-program för hemanvändare också installerar Kaspersky Password Manager i tyst läge. Du behöver inte vidta några ytterligare åtgärder.